Waarom is therapie deeg zo duur?

Ik weet het niet. Ik moet raden wat ze denken. En dit is indrukwekkend, in vergelijking met Tas Maken Van Spijkerbroek Dit is hoe we kunnen krijgen onze handen op therapie deeg: Koop het uit een winkel. Er zijn veel winkels in Amsterdam die therapiedeeg verkopen. De winkel in mijn buurt is The Doctor's Shop. Ik ging er altijd heen, het heeft geen teken, en de deur stond op een kier, maar toen ik voor het eerst binnenkwam, kwam een aardige dame aan mijn zijde en vroeg me om te wachten. Ik wachtte er voor een paar minuten, toen ze me vroeg of ik hulp nodig had. Dus ging ik naar binnen om boodschappen te doen, toen ze me weer belde en zei dat het geld klaar is. Dit maakt dit artikel heel anders dan andere producten zoals Wrap Deeg. Toen herinnerde ik me dat The Doctor's Shop therapiedeeg heeft. Daarna ging ik naar binnen, ik probeerde mijn hand op een paar items. Het beste was de "Knieën" (katoenen ballen) met een zacht centrum, ze zijn ongeveer 1 cm lang, ze zijn zacht aanvoelen, en ze zijn ook lekker, maar ik vond dat ze niet geschikt zijn voor therapie en daarom zijn ze hier niet te koop. Maar het brood is erg zacht en zoet, en zonder vet of suiker, het is perfect voor allerlei dingen. Het is niet een grote winkel, maar het is erg leuk. Dus als je wilt kopen spelen deeg, dan is de volgende keer dat je er heen gaat, zorg ervoor om naar The Doctor's Shop. De winkel is een kleine, vriendelijke en goed onderhouden ruimte. En ik heb niet teleurgesteld!

Het ziet er heel eenvoudig en heeft echt een leuke sfeer, zolang je aandacht besteden aan alle details! Ik vind het leuk!

The Doctor's Shop is de plek voor een winkeltje in Rotterdam waar je speeldeeg kopen. In tegenstelling tot Knuffel Patroon kan dit merkbaar effectiever zijn. Ik heb twee speldeegs gekocht. Eén was een eenvoudig plein dat een beetje te zoet was. Ik kocht een beetje beter ronde een, gemaakt op een andere manier. Het was erg lekker, en ik vond het feit dat het ook een beetje anders dan de reguliere deeg was. Een zeer mooie en schone ruimte en het kost niet veel. Ook Anwb Tas kan een start-up zijn.

Ik ging met mijn vader en mijn beste vriend naar deze winkel. We kwamen in de ochtend voordat de winkel opende, dus de mensen hadden er al een paar uur geweest.