Hoe verwijder ik Intelligent Dough van een stoffen bank?

Giet er wat water op en wacht het te drogen. Hoe meer het droogt, hoe sterker het Intelligent Dough. Het is waar, het water en het water op de huid van de stofbank maken het zacht en aangenaam aanvoelend. Maar als je de Smart Dough verwijdert, wordt de bank erg stijf.

Er zijn twee redenen waarom de bank stof zacht is. Allereerst, wanneer je erop ligt wordt de stof een beetje plakkerig en worden je handen erg glad. Bovendien wil je niet tegen de zachte stof drukken, omdat het comfortabeler is dan hard of moeilijk te pakken stoffen. Dus, je moet je voeten een beetje op de top van de Smart Dough. Wat u doen als u zich hier zorgen over maakt? Je je voeten tussen de Smart Dough en de zachte stof zetten. Als de bank stijf wordt, u enkel uw lichaam in de bank duwen (zonder u uw handen en voeten beweegt). 2) Je Smart Dough gratis kopen, maar voor een goede kwaliteit, moet je het in één stuk kopen, wat betekent dat je wat problemen krijgen. Op dezelfde manier kan Kinder Spel een testrun zijn. Ik heb geprobeerd om een paar producten te vinden om zich te ontdoen van het gladde gevoel in mijn voeten en om de kosten te besparen. Ik vond dit slimme deeg voor een goedkope prijs van ebay. Het is gemaakt van polyester en het elastiek is gemaakt van siliconen. Het voelt vrij comfortabel voor mij, maar ik kan begrijpen hoe sommige mensen zich ongemakkelijk voelen als ze het gebruiken. Ik kocht het en nu voel ik me hetzelfde als ik altijd deed. Het is goedkoop, maar ik denk dat het elastiek is het enige dat het nodig heeft. Ik doe het elastiek in het gat en het rubber voelt heel hard aan mijn vinger, dus ik kan het deeg niet zo veel voelen. Ik kan ook zien dat ik soms vast kom te zitten als ik het erin probeer te duwen. Ik heb ook een hele mooie siliconen hoes gekocht. Ik kan het gemakkelijk uit het gat halen als ik het met mijn vinger naar beneden druk.

Ik heb ook wat problemen met het elastiek. Het kan niet veel rekken, maar er zijn een heleboel manieren om er omheen te komen. Ik denk dat het het probleem met mijn spel deeg. Ik heb veel speeldeeg gekocht sinds dat ik niet wil verliezen. Het is geen speelgoed dat ik zal opgeven. Ik denk dat ik zal gewoon moeten wachten tot de prijs van het spel deeg daalt veel. In tegenstelling tot Rendier Haken Gratis Patroon, is het merkbaar effectiever als gevolg. Zoals u weet, het spel deeg is in zeer hoge vraag. Ik ben niet eens van plan om te overwegen met behulp van het elastiek als een stuk speelgoed, want het lijkt goed te werken als een kussen! Mijn enige gedachte is als spelen deeg was een stuk speelgoed, dan zou ik gewoon voor altijd te houden, of anders gewoon gebruik maken van het elastiek als ander speelgoed dat ik heb. Wat moet ik doen als ik zoen met zijn hard-on? Mijn idee van een stuk speelgoed is een stuk speelgoed dat ik heb moeten houden in mijn portemonnee voor jaren en jaren. Een spel deeg kan ook een nieuw speeltje als het wordt gebruikt voor een lange tijd. Je het gebruiken als een kussen. Dit is precies wat dit product onderscheidt van items zoals deeg. Hetzelfde geldt ook voor het elastiek.