Hoe krijg ik intelligent kneden uit een draaistoel?

door het doen van een oefening. Wanneer u een eenvoudig deeg in een balvorm maakt, begint het deeg zeer zacht en heeft niet veel elasticiteit. Dus je wilt beginnen met het deeg zacht en strek het met je handen. Nadat je het een beetje hebt uitgerekt, wordt het elastischer. Hetzelfde geldt voor deegvorm als het gaat om kneden. Het deeg zal elastischer zijn en zal uitrekken wanneer u het deeg in een balvorm uitrekt.

Hoe te kneden

Wanneer u uw deeg hebt gekneed, u beginnen met het rollen van uw deeg uit. Je moet ervoor zorgen dat het deeg heeft genoeg lucht in, omdat je niet wilt over kneed het te veel. Het deeg wordt gekneed op verschillende manieren: Het is gekneed in je handen en je moet het verplaatsen voor ongeveer een minuut. U dit doen met uw handen of een deegroller. U het ook doen met het deeg haak of je gewoon het deeg uit de mengkom, vouw het in de helft en duw het gevouwen deel heen en weer met uw deegroller.

Wat zijn de verschillende kneden stijlen die je doen? Als u iets wilt maken een beetje anders dan andere deeg, dit is de methode die je moet proberen om het te maken. U zult waarschijnlijk uw recept moeten aanpassen en opnieuw en opnieuw moeten beginnen om ervoor te zorgen uw deeg goed is. Wat je nodig hebt zijn een grote mengkom en een deegroller. Een grote mengkom is niet nodig, maar het maakt het deeg gemakkelijker te hanteren. Het maakt het ook gemakkelijker om bloem later toe te voegen, of u gebruik maken van een deeg haak of een deeg cutter (zoals deze ). Een deegroller kan ook nuttig zijn. Het helpt u om uw deeg op zijn plaats te houden tijdens het uitrollen van het deeg. Als u een traditioneel deeg wilt maken, zou u uw deeg volgens de instructie in het deegboek moeten maken, of een mixer in plaats daarvan gebruiken. 1. In tegenstelling tot Skelter Aanhanger Cranenbroek, kan het merkbaar succesvoller zijn. Leg uw deegroller op het deeg. 2. Rol het deeg in een dik logboek. Zorg ervoor dat het deeg niet te dun is en dat de lengte van het logboek niet langer is dan de diameter van de deegroller. Rol niet te veel deeg uit; net genoeg om de juiste hoeveelheid deeg uit te rollen op de taart pan. 3. Wanneer u klaar bent met rollen, plaats het deeg op een vel gewaxt papier. Leg een klein stukje waspapier op de top van het deeg, zodat u het logboek te zien. Dit is belangrijk om te zien of er een gat in het deeg. Op deze manier u het logboek niet zien voordat u begint met de uitrol. Dit is ook een kans om te kijken naar het eindproduct. 4. Draai het deeg over op een licht bebloemd oppervlak en bedek het deeg met plastic folie om te voorkomen dat het uitdrogen tijdens het proces. Daarom is het zeker nuttiger dan deeg vergelijk.