Affiliate Disclaimer

Affiliate Links zijn links naar sites van derden die niet eigendom zijn van of gecontroleerd door ons en die hun eigen reclame-en sponsorprogramma's in de plaats om de inhoud op onze website te krijgen. Deze affiliate links zijn naar onze filialen. De prijzen en voordelen van deze externe filialen zijn alleen voor uw gebruik en zijn niet in verband met de daadwerkelijke aankoop van ons product en onze diensten. U dient rechtstreeks contact met hen op te nemen voor vragen en u stemt ermee in dat zij niet verantwoordelijk zijn voor uw gebruik van onze producten en diensten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen, schade, verplichtingen, schade, vorderingen, kosten, kosten of andere kosten in verband met dergelijke transacties. Je moet minstens 21 jaar oud zijn.

Privacy- en gegevensbeschermingsverklaring

Het volgende beleid regelt uw gebruik van de informatie die door de Site wordt verzameld en/of de diensten die op onze website worden aangeboden, inclusief, maar niet beperkt tot, de informatie die we verzamelen over u en uw interacties met ons.

Affiliate marketing is uitgegroeid tot een bedrijf met veel macht die kan leiden tot veel financieel gewin. In een markt met een klein marktaandeel (bijvoorbeeld een e-bike retailer) waar het klantenbestand is een minderheid van de totale bevolking, en als een bedrijf bereid is om te investeren in een advertentiecampagne met als doel het krijgen van een hoger aantal bezoekers naar de site, dat is een enorme investering in een klein gebied. Het kan meer dan een week duren voordat een nieuwe link zijn weg vindt naar de webbrowser van de consument. Zelfs als het gaat om de e-bike bedrijven, dit is een aanzienlijke investering in een niche markt die hen zou kunnen helpen op de lange termijn. Dit is waar de 'link spam' komt in het spel, die ik beschreven in een vorige blog post.